Välkommen till Virtuell Dentalteknik!

För att förenkla ditt besök, vänligen ange om du besöker oss som Företag eller Privatperson:

I dagsläget uppmanas de äldre (och andra som måste värnas om) att stanna hemma, till följd av COVID-19. Vi förstår att detta kan skapa många problem och stress, i en redan ansträngd situation, så vi vill nu underlätta för denna patientgrupp genom att erbjuda er en dörr till dörrservice för akuta lagningar av proteser. LÄS MER
Card image

Vår Historia

Beläget i Skarpnäck strax utanför centrala Stockholm är Virtuell Dentalteknik snart inne på sitt tionde år som fullservicelaboratorium. Ägarnas skäl för satsning var den positiva responsen de fick av den befintliga kundstocken som fanns hos före detta arbetsgivare där den stora efterfrågan var på svenskproducerad tandteknik samt ett lokalt beläget laboratorium i Stockholm där vår kundstock befann sig.
KONTAKTA OSS

Generationer tillbaka

En viktig del av företagets historia är att tandteknikeryrket sträcker sig flera generationer tillbaka. Detta gör att vi på nära håll har fått följa tandteknikens utveckling genom åren och denna erfarenhet och kunskap använder vi för att på bästa möjliga sätt kombinera gammal hederlig konventionell tandteknik med det allra senaste inom ny virtuell dentalteknik genom digitalisering i maskinparken.

KONTAKTA OSS