Välkommen till Virtuell Dentalteknik!

För att förenkla ditt besök, vänligen ange om du besöker oss som Företag eller Privatperson:

Card image

Tandprotes

Hos oss kan du laga din tandprotes. Tandprotes är för dig som behöver ersätta en eller flera tänder. Tandprotesen anpassas efter varje patient och den tillverkas anpassad för dig och dina behov. Det finns två olika sorters avtagbara proteser: delprotes och helprotes.

Boka tid

Partiella Proteser

Partiella proteser framställs till människor som fortfarande har kvar en del av sina naturliga tänder och bara behöver lägga till några som saknas. Dessa kan framställas av akryl, metall, eller flexibelt material. Dessa material kan även kombineras för en stark osynlig protes. Det positiva med sådana partiella proteser är att vi kan tillsätta fler tänder på dem om det i framtiden skulle behövas.

KONTAKTA OSS
Card image

Proteslagning/Reparationer

Har din patient olyckligt blivit med en sprucken protes, kan vi hjälpa dig med reparationen. Vi strävar efter att ha reparationer avslutade under samma dag så att inte patienten går proteslös. För våra tandläkare som skickar med svarspostarbeten får ni alltid reparationer och rebaseringar med vändande post. Observera: När ni lämnar ut en ny eller lagad protes, informera gärna patienten att aldrig reparera protesen själv. Många hemreparationer utförs med lim som inte är säkra för munnen. Vid akut lagning av tandproteser vänligen ring till: 

072-7167768
BOKA NU
Kundrecensioner De fixade mina tandproteser snabbt och med fantastiskt resultat. Bästa bemötandet och arbetet med tänder jag någonsin stött på. Peter Steindl
Kundrecensioner De fixade mina tandproteser snabbt och med fantastiskt resultat. Bästa bemötandet och arbetet med tänder jag någonsin stött på. Peter Steindl