Välkommen till Virtuell Dentalteknik!

För att förenkla ditt besök, vänligen ange om du besöker oss som Företag eller Privatperson:

I dagsläget uppmanas de äldre (och andra som måste värnas om) att stanna hemma, till följd av COVID-19. Vi förstår att detta kan skapa många problem och stress, i en redan ansträngd situation, så vi vill nu underlätta för denna patientgrupp genom att erbjuda er en dörr till dörrservice för akuta lagningar av proteser. LÄS MER
Card image

Implantat Protetik

Vår implantatavdelning har arbetat med många olika typer av implantat, både vad gäller typ och namn på implantatsystem, allt utifrån tandläkarens ordination och önskemål. Då denna typ av tandteknik har växt mycket här i Sverige, så har vi en bred kompetens inom detta. Vi har redan från start inriktat oss på att arbeta med implantat genom CADCAM-metoden.
KONTAKTA OSS

Createch Medical S.L

För hybridkonstruktioner har vi genom noggrann granskning valt att samarbeta med CREATECH MEDICAL S.L som är det innovativa fräscentret för just hybrider. Det är inte konstigt att Straumann valde dem som deras fräscenter för deras original-konstruktions beställningar.

KONTAKTA OSS
Card image

Certifikationer

Vi är öppna för att framställa alla typer av implantatkonstruktioner (varumärke), men är specialister (certifierade) inom dessa:

  • Straumann Implants
  • AstraTech Implants
  • Nobel biocare
  • Biomet 3i

För alla dessa implantat så finns det olika metoder och typ-varianter. Tveka inte att höra av er om ni behöver hjälp och råd, inför planeringen och tillvägagångsättet.
KONTAKTA OSS