Välkommen till Virtuell Dentalteknik!

För att förenkla ditt besök, vänligen ange om du besöker oss som Företag eller Privatperson:

Card image

Fast Protetik

Fast protetik är en väldigt gammal avdelning inom tandtekniken så kallad ”Kron & Bro”. Den konventionella metoden har också på senare år ändrats till mer digitaliserade metoder, så till detta valde vi redan när vi startade Virtuell Dentalteknik att fokusera på att tillverka all fast protetik genom det senaste som den digitala CAD/CAM -världen har att erbjuda.

”Know-How”

Vi har det som vi kallar ”know-how” för att ge bästa estetiska resultat oavsett restaurering och material. Exempelvis med användning av metallkeramik i dess fullständiga skiktningsteknik och alla övriga keramiska konstruktioner, samt zirkonium och E-max.

KONTAKTA OSS
Card image

Vår Process

Virtuell Dentalteknik följer varje enskild patients önskemål och i samråd med tandläkaren beslutar vi att utföra estetiska åtgärder (genom att tillverka studiemodeller av befintliga tänder, mock-up studie genom uppvaxning, till formändring mm). Allt detta ger tandläkaren allt material som krävs för val av metod och tidsplanering för behandlingen.
Tandläkaren har också möjlighet att skicka foton till oss i digital form, som kan vara till stor nytta för oss under arbetsprocessen. Dessutom har vi som tillval, om så önskas, uppbokade besök hos tandläkaren alternativt hos oss där vi fotar och utför färgtagning.
KONTAKTA OSS
Card image

Få ett Hollywoodsmile

Det som många patienter strävar efter nuförtiden är det som många kallar ”hollywoodsmile”. Med hollywoodsmile menas enormt ljusa leenden. För att kunna tillfredsställa patientens individuella önskemål så är det slutliga resultatet av en effektiv samverkan mellan tandläkaren och vårt företag, vår yttersta mission för ett lyckat resultat.
KONTAKTA OSS
Card image

Certifikationer

Vi är öppna för att framställa alla typer av implantatkonstruktioner (varumärke), men är specialister (certifierade) inom dessa:

  • Straumann Implants
  • AstraTech Implants
  • Nobel biocare
  • Biomet 3i

För alla dessa implantat så finns det olika metoder och typ-varianter. Tveka inte att höra av er om ni behöver hjälp och råd, inför planeringen och tillvägagångsättet.
KONTAKTA OSS
Kundrecensioner De fixade mina tandproteser snabbt och med fantastiskt resultat. Bästa bemötandet och arbetet med tänder jag någonsin stött på. Peter Steindl
Kundrecensioner De fixade mina tandproteser snabbt och med fantastiskt resultat. Bästa bemötandet och arbetet med tänder jag någonsin stött på. Peter Steindl