Välkommen till Virtuell Dentalteknik!

För att förenkla ditt besök, vänligen ange om du besöker oss som Företag eller Privatperson:

I dagsläget uppmanas de äldre (och andra som måste värnas om) att stanna hemma, till följd av COVID-19. Vi förstår att detta kan skapa många problem och stress, i en redan ansträngd situation, så vi vill nu underlätta för denna patientgrupp genom att erbjuda er en dörr till dörrservice för akuta lagningar av proteser. LÄS MER
Card image

Bettskena

Hos oss kan du enkelt beställa en bettskena och du slipper långa väntetider. Vi framställer din bettskena helt virtuellt och kontaktfritt! Kontakta oss om du önskar beställa en bettskena.

En bettskena skyddar tänder mot slitage och skador som kan uppstå av att man gnisslar och pressar ihop tänderna under natten. Hos oss kan du beställa en bettskena som vi framställer i våra egna lokaler med den senaste tekniken och 3D-printning. Besöket är helt kontaktfritt och covid-19 anpassat då vi endast skannar av dina tänder med en mindre kamera.

Vi utför även samma process för att framställa blekskena och sportskydd.

Boka tid
KONTAKTA OSS

Enkelt att beställa

1. Du kommer till oss och vi skannar av dina tänder för ett avtryck med en mindre kamera. Du slipper tidsbokning och långa väntetider till tandläkaren.

2. Hela besöket tar ca 20 min.

3. Vi kontaktar dig inom 10 arbetsdagar för en kontroll och utlämning av ny bettskena.

4. Du får en digital kopia av dina inskannade tänder för eventuella framtida behov.

 

Boka tid

KONTAKTA OSS