Välkommen till Virtuell Dentalteknik!

För att förenkla ditt besök, vänligen ange om du besöker oss som Företag eller Privatperson:

I dagsläget uppmanas de äldre (och andra som måste värnas om) att stanna hemma, till följd av COVID-19. Vi förstår att detta kan skapa många problem och stress, i en redan ansträngd situation, så vi vill nu underlätta för denna patientgrupp genom att erbjuda er en dörr till dörrservice för akuta lagningar av proteser. LÄS MER
Card image

Avtagbar Protetik

Avtagbar protetik är en väldigt gammal avdelning inom tandtekniken. Den konventionella metoden har på senare år ändrats till mer digitaliserade metoder och till detta har vi valt att fokusera på att tillverka alla våra proteser med det senaste inom avdelningens high-end material och metod, IvoBase-systemet från IVOCLAR.
KONTAKTA OSS

IvoBase High Impact

IvoBase High Impact är speciellt designad för proteser med hög belastning, till exempel i implantatstödd protetik. RMR-funktionen (Rest Monomer Reducering) minskar mängden restmonomer till under en procent, och ger IvoBase protesbaser en kombination av hög glans och exceptionell passform.

 

KONTAKTA OSS
Card image

Flexproteser

Flexproteser är partialproteser som inte innehåller monomerer och har osynliga klamrar. Vi använder oss av Viva Flex Partials som med sin teknik erbjuder en annorlunda balans mellan flexibilitet och okrossbar hårdhet som öppnar upp för många lösningar inom avtagbar protetik, från små entands ”flugor” upp till helprotes.

Bett- och snarkskenor i olika utföranden som i och med sin styrka och flexibilitet tillåter smidiga konstruktioner. Inget monomer – hög styrka trots reducerad tjocklek – flexibilitet i materialet som gör det bekvämt för patienten
KONTAKTA OSS