I dagsläget uppmanas de äldre (och andra som måste värnas om) att stanna hemma, samtidigt som Folktandvården i Stockholm även tillfälligt begränsar sin verksamhet inom akuttandvård. Vi förstår att detta kan skapa många problem och stress, i en redan ansträngd situation, så vi vill nu underlätta för denna patientgrupp genom att erbjuda en dörr till dörrservice för akuta lagningar av proteser. Vi kommer att hämta och lämna arbetet utanför din bostad, alternativt äldreboende, utan att du behöver komma i fysisk direktkontakt med vårt team. På så sätt kan vi hjälpa dig med din protes utan att du utsätts för några som helst hälsorisker. Vi kan erbjuda denna tjänst för patienter i hela Region Stockholm.
X

Våra tjänster

Vilka tjänster som vi utför till privatpersoner
amazing-smile

Amazing Smile

Vår metod börjar med att vi polerar tänderna för att uppnå bästa förutsättningar innan blekning. Det är viktigt att du har besökt en tandläkare inom tidsperiod på 3-6 månader. Vi använder oss av det senaste inom plasmateknik (LED) som utförs av certifierad tandsköterska och behandlingen tar ca 45-60 minuter. Vi har flera komplement som HybenX och Superseal för en skonsam behandling.
resmed-lab

ResMed Lab

ResMed genomförde en fem år lång studie — den största i sitt slag — bland 365 användare, och det visade sig att regelbunden användning av ResMeds antiapnéskena Narval CC™ ledde till att höga snarkningar försvann helt och hållet hos nästan åtta av tio användare. Användningen minskade också OSA-nivåerna med 50 % hos nästan åtta av tio användare.
playsafe-studio

Playsafe Studio

PlaySafe är ett av det världsledande märket inom tandskydd till alla former av kontaktsporter såsom boxning, kampsporter, ishockey, handboll m.m
Äntligen kan man nu få individuellt anpassade tandskydd i 3 olika typer, beroende på vilken idrott den ska användas till. Efterfrågan på individuellt anpassade tandskydd jämfört med de sk. boilandbite tandskydd som inte har en optimal passform och ger tillräckligt skydd

Playsafe tandskydd finns i olika färger och mönster:

  • Playsafe Tandskydd ger dig större säkerhet mot att slippa obehagliga och dyra tandskador.
  • Den laminerade konstruktionen ger ett maximalt skydd mot slag och stötar, samtidigt som den är bekväm att ha i munnen.
mdsa-snarkskena

MDSA Snarkskena

Curabitur non nulla amet nisl tempus convallis quis ac lectus donec rutrum congue leo eget malesuada sed porttitor lectus nibh nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat suada sed porttitor lectus nibh nulla quis lorem ut libero males titor lectus nibh nulla quitom.

Vill du bli uppringd?

Vi ringer upp dig!