I dagsläget uppmanas de äldre (och andra som måste värnas om) att stanna hemma, samtidigt som Folktandvården i Stockholm även tillfälligt begränsar sin verksamhet inom akuttandvård. Vi förstår att detta kan skapa många problem och stress, i en redan ansträngd situation, så vi vill nu underlätta för denna patientgrupp genom att erbjuda en dörr till dörrservice för akuta lagningar av proteser. Vi kommer att hämta och lämna arbetet utanför din bostad, alternativt äldreboende, utan att du behöver komma i fysisk direktkontakt med vårt team. På så sätt kan vi hjälpa dig med din protes utan att du utsätts för några som helst hälsorisker. Vi kan erbjuda denna tjänst för patienter i hela Region Stockholm.
X

Playsafe Studio

PlaySafe är ett av det världsledande märket inom tandskydd till alla former av kontaktsporter såsom boxning, kampsporter, ishockey, handboll m.m.

Äntligen kan man nu få individuellt anpassade tandskydd i 3 olika typer, beroende på vilken idrott den ska användas till. Efterfrågan på individuellt anpassade tandskydd jämfört med de sk. boilandbite tandskydd som inte har en optimal passform och ger tillräckligt skydd

Playsafe tandskydd finns i olika färger och mönster:

  • Playsafe Tandskydd ger dig större säkerhet mot att slippa obehagliga och dyra tandskador.
  • Den laminerade konstruktionen ger ett maximalt skydd mot slag och stötar, samtidigt som den är bekväm att ha i munnen.
playsafe-studio